Tíz napra kitárta kapuit a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem

Megkezdődött kedden a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem Nyitott kapuk című rendezvénysorozata.

Az eseménysorozat keretében bemutatkoznak a színész, bábszínész, koreográfia, teatrológia, látványtervező, multimédia és zenepedagógia szakos hallgatók és oktatók. Az érdeklődők összesen több mint húsz rendezvény – vizsgaelőadások, kiállítás, szakmai beszélgetések, mesterkurzusok és vetítések – révén betekinthetnek a szakmai képzés kulisszái mögé.

A Nyitott kapuk programjaira várnak mindenkit, aki pályaválasztás előtt áll, érdeklődik a művészet titkai iránt vagy kíváncsi a színin zajló folyamatokra. A találkozásokra a Művészeti Egyetem Köteles Sámuel utca 6. szám alatti épületében, a Bolyai utca 12/A szám alatti Pálffy-házban, valamint a Levél/Frunzei utcai Stúdió 2-ben van lehetőség, a www.szini.ro honlapon található részletes program szerint.

Február 20.-ig az UArtPress kiadó köteteit kedvezményesen vásárolhatják meg az érdeklődők, a rendezvények előtt a Stúdió előterében működő standnál. Szombaton, február 21-én délután 5 órától látható A tanítónő, Gáspárik Attila rendezésében a Stúdió Színházban.

Pontos programot és bővebb információkat itt  találnak. 

Kimaradt?