Már 11 ezer bérlet elkelt Kolozsvár új nyári fesztiváljára

Kevesebb mint 24 óra alatt kelt el 10 ezer 189 lejes bérlet a kolozsvári ififőváros legnagyobb rendezvényének szánt, július 30.-augusztus 2. között tartott Untold fesztiválra. A még koraibb regisztrálók fejenként 100 lejért kaphatták meg bérletüket a zenei eseményre, amelynek húzónevei a francia David Guetta és a svéd Avicii lesznek.  

Első fázisban csak 5 ezer Early-Bird típusú bérletet akartak értékesíteni január 14-én a fesztivál (amúgy háromnyelvű: román, magyar, angol – szerk. megj.) honlapján előregisztrálók között, viszont ezek a piacra dobásuk után 3 óra alatt el is fogytak. Ekkor döntöttek úgy a szervezők, hogy további 5000 bérletet is felajánlanak megvételre: egy nappal később ezek is elfogytak. 

A még lemaradt érdeklődők se keseredjenek el, ugyanis az Eventim hálózaton keresztül január 19-én további 5 ezer, ugyancsak 189 lejes bérletet dobnak piacra.

A fesztiválról és annak két legfontosabb fellépőjéről először Emil Boc polgármester beszélt Szilveszterkor: bejelentette, hogy a svéd világsztár lemezlovas Avicii először látogat Romániába és a francia David Guetta pedig először tart szabadtéri koncertet a Kolozsvár Arénában.

A négynapos Untold Fesztivál alkalmából tíz színpadot állítanak fel a város különbőző pontjain és a szervezők 300 ezer résztvevővel számolnak. 

Kimaradt?