Önkénteseket keres a kolozsvári Puck Bábszínház

Január 15-éig várja az önkéntesnek jelentkezőket a Puck Bábszínház. Az önkéntességért pénzbeli javadalmazás nem jár, hasznos tapasztalat viszont igen, ráadásul egy ideje már Romániában is fontos előnynek számít az állásinterjúkon.

A Puck Bábszínház önkénteseit a következő feladatokkal fogják megbízni: a közönség tájékoztatása az előadásokról, felügyelés az előadások alatt, kapcsolattartás a nézőkkel, szóróanyagok szétosztása és programok szervezésében való részvétel.

„Ha szeretnél egy vidám, dinamikus és összetartó csapat tagja lenni, akkor várjuk jelentkezésed 2015. január 15-éig! Nem kell mást tenned, csak küldj egy fényképes önéletrajzot és egy motivációs levelet a teatrulpuck@yahoo.com e-mail címre” – olvasható a Puck Bábszínház felhívásában.

A leendő önkéntesektől azt várják el, hogy szeressék a gyerekeket, legyenek megbízhatóak, kreatívak, nyitottak. Cserébe tagjai lesznek egy vidám csapatnak, részt vehetnek az előadásokon, és persze hasznos tapasztalatokat szerezhetnek a kapcsolatépítés és szervezés terén. 

Kimaradt?