Itt van A Dal 2015 elődöntőseinek teljes névsora

Teljessé vált A Dal 2015 elődöntőseinek 30-as listája. A pénteken délelőtt, a Petőfi Rádióban bemutatott tíz előadó között volt Dér Heni, Gájer Bálint, Keresztes Ildikó, a New Level Empire és Oláh Gergő is.

Az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóversenyére összesen 351 dalt neveztek, közülük 30 jutott be az M1-en 2015. január 24-én induló élő televíziós showműsorba. Az első tíz elődöntős hétfőn az Akvárium Klubban mutatkozott be, újabb tíz előadó pedig szerdán a Petőfi Rádióban.

A pénteken nyilvánosságra hozott továbbjutók: Dér Heni, Gájer Bálint, Keresztes Ildikó, a Leander Rising, Magyar Bori, a New Level Empire, Oláh Gergő, az Other Planet, a Passed és Szabó Ádám.

A teljes lista tehát:
Szécsi Saci és Böbe, Tóth Vera, Csemer Boggie, Bogi (Dallos-Nyers Boglárka), a Spoon, Farkas Jenser Balázs, az MDC, Péter Barbi, a Karmapolis, a Chances, Antal Tímea, Éliás Gyula Jr. és a Fourtissimo, a Fool Moon, Katona-Zsombori Éva, Mujahid Zoltán, a Pankastic!, a Proof of Life, Szakács Gergő, Szűcs Gabi, Wolf Kati, Dér Heni, Gájer Bálint, Keresztes Ildikó, a Leander Rising, Magyar Bori, a New Level Empire, Oláh Gergő, az Other Planet, a Passed és Szabó Ádám.

A versenyzőkről többet meg lehet tudni itt. 

Kapcsolódók

Kimaradt?