Molnár Ferenc közkedvelt drámája a váradi színpadon

November 15-én, szombaton  19 órától kerül ismét műsorra a Liliom című előadás a nagyváradi Szigligeti Színházban. A Molnár Ferenc drámájából készült előadást Szikora János rendezte, a főbb szerepekben Kardos M. Róbert, Tasnádi-Sáhy Noémi, Tóth Tünde, Fodor Réka, Szotyori József és Hunyadi István látható.

A Liliom ballada két, egymásra utalt ember néma szerelméről. Ének a Paradicsomból való kiűzetésről. A végzet játéka egy olyan emberrel, aki nem ismert megalkuvást, kerülte a törvényt és a hétköznapokat. Molnár Ferenc vurstli áhitatú, édes-bús legendája a maga kedvesen líraizáló érzelmességével, a tiszta szívű vagányok és a szerelmes kis cselédek kétségkívül hatásos sablonromantikájával a magyar drámairodalom egyik legtöbbet játszott darabja, amelyet Szikora János Jászai Mari-díjas rendező, a székesfehérvári Vörösmarty Színház igazgatója állított színpadra Nagyváradon.

Jegyeket színház pénztáránál lehet váltani hétköznap 11-17 óra között, illetve egy órával az előadás előtt. Jegyárak: 10 (az erkéyre), 20 (a zsöllyébe), 25 (az oldalpáholyokba), illetve 30 lej (a központi páholyokba). Online jegyvásárlásra a www.biletmaster.ro oldalon van lehetőség.

Kimaradt?