Útra kelt a temesvári társulat A hétfejű tündérrel

A temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház gyermek-előadása, A hétfejű tündér erdélyi turnéra indult és egy hét leforgása alatt négy város legkisebbjeinek mesél a valahova tartozásról, a szeretetről és elfogadásról. Arról, hogy egy tökéletes világban, ahol mindenki úgy néz ki, mintha most jött volna elő egy divatlapból, mindenki szép és híres, sikeres és tökéletes, hogyan találja meg a helyét az, aki más, mint a többi.

Az előző évadban bemutatott, Lázár Ervin meséje nyomán született, vegyes bábtechnikát használó gyerekelőadás A hétfejű tündér Antal Attila rendezésében, Vass Richárd és Lukács Szilárd főszereplésében került színpadra.

 A temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház közleményében leszögezi: kiemelten fontosnak tartja a legfiatalabb generációk színházi nevelését, illetve előadásainak minél szélesebb körben való megismertetését.

rácpácegresi „csúnya kisgyerek” története november 11 és 14 között, Brassóban, Csíkszeredában, Székelyudvarhelyen és Marosvásárhelyen lesz látható.

Kimaradt?