Léa Seydoux francia színésznő lesz az új Bond-lány

Léa Seydoux francia színésznő lesz az új Bond-lány a brit titkosügynökről szóló legújabb filmben, amelynek forgatása november végén kezdődik. A 007-es ügynököt ezúttal is Daniel Craig alakítja.

A Skyfall című előző epizódban szereplő Ralph Fiennes, Ben Whishaw és Naomie Harris szintén visszatér, a rendező - csakúgy, mint a Skyfall esetében - Sam Mendes lesz.

A femme fatale szerepét a történet eredeti vázlatához igazodva skandináv színésznőnek szánták a producerek - Barbara Broccoli és Michael G. Wilson -, de végül mégis egy franciára esett a választásuk, mert olyan színészre volt szükségük, aki hitelesen tudja kiejteni azt, hogy „Oh la la".

A Daily Mail című brit tömeglap úgy értesült, hogy a film egy részét Rómában forgatják majd, már folyik a helyszín- és a szereplőválogatás. Utóbbi során a film gonoszait keresik. Léa Seydoux többek közt az Adéle élete című alkotásból ismert, de szerepelt Quentin Tarantino Becstelen brigantik című filmjében is. Dolgozott Woody Allennel az amerikai rendező Éjfélkor Párizsban című művében, Ridley Scott-tal a Robin Hoodban és Wes Andersonnal A Grand Budapest Hotelben.

    

Kimaradt?