Kult Card bérletet hirdet a temesvári magyar színház

„Vedd kézbe a kultúrát!” – Ezzel a jelmondattal hirdet bérletet a 2014/2015-ös évadra a temesvári magyar színház.

„A KULT Card nem pusztán egy egyszerű színházbérlet. A kölcsönös barátság és tisztelet jele, ahol belépőt biztosítunk az évad 5 nagytermi bemutatójára és féláras jegyet a színház minden más nagytermi, stúdió és bábelőadására. Mindemellett, a bérlet tulajdonosai az idén is megrendezésre kerülő Temesvári Eurorégiós Színházi Találkozó meghívott előadásaira is féláron válthatnak jegyet, illetve bérletet” – olvasható a Csiky Gergely Színház közleményében.

A megvásárolt bérletek árából összegyűlő összeget az évad végén megrendezésre kerülő díjátadóra fordítja a társulat. A nyári díjátadón a helyi sajtó, a társulat és a bérletesek által megszavazott Évad színésze és színésznője részesül kitüntetésben, a bérletvásárlók tehát közvetve kedvenc színészüket és színésznőjüket támogatják.

„A KULT Card a barátság jele. Az évad során minden bérlettulajdonost szívesen látunk nem csak az előadásokon, de a szakmai beszélgetéseken, közönségtalálkozókon és egyéb rendezvényeinken is, hiszen ezzel a befektetéssel nem csak ülőhelyet vált magának a vásárló, de közvetetten részévé válik a temesvári Csiky Gergely Színház családjának” – írják a közleményben.

Balázs Attila, a színház igazgatója szerint „egy ilyen bérlet tulajdonosaként a látogatók nem csak a színházunk iránti elkötelezettségüket bizonyítják, de barátságukról és támogatásukról is számot adnak. A KULT Card lényegében a barátság és a bizalom jele köztünk és nézőink között. Ily módon közösen járulhatunk hozzá ennek a sokszínű, multikulturális város életének alakításához és felpezsdítéséhez, miközben jobbnál jobb előadásokkal örvendeztethetjük meg a színház látogatóit.”

A KULT Card bérlet ára 100 Ron egész évadra. Érdeklődni, valamint bérletet váltani szeptember 10-től lehet a temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház jegypénztárában (cím: Alba Iulia utca, nr.2), hétfőtől péntekig, délután 16 és 19 óra között.

Kimaradt?