Új időpontban kezdődik az Erdély TV Híradója

Új időpontban és hosszabb műsoridővel jelentkezik szeptember 7-től az Erdélyi Magyar Televízió Híradója. Bartha Emőke és Szentpétery Emese ezentúl 19 órától várja a nézőket a képernyők elé, az erdélyi magyarságot érintő legfrissebb helyi, regionális és országos hírekkel. 19:30-tól pedig az Euronews külpolitikai hírösszefoglalóját sugározza az ETV, így minden este 7-től 8-ig egész órás hírműsorral jelentkezik a televízió.

Szeptember 7-től az ETV-ben napi 28 perc kizárólag az erdélyi és országos hírekről fog szólni, így a nézők sokkal átfogóbb képet kaphatnak az őket érintő legfontosabb eseményekről. A kibővült műsoridő következtében mind tartalmilag, mind pedig szerkezetileg összetettebb lesz a Híradó.

Az élő Híradó 16 órás sugárzási időpontja nem változott és továbbra is 21 órától lesz az esti Híradó ismétlése is.

A marosvásárhelyi székhelyű televízió minden fontosabb erdélyi nagyvárosban (Arad, Csíkszereda, Kolozsvár, Nagyvárad, Sepsiszentgyörgy, Szatmárnémeti) és Bukarestben is rendelkezik saját tudósítói stábbal, így nézői első kézből tájékozódhatnak a politikai, közéleti és kulturális eseményekről.

Kimaradt?