Obamát is megrendítette Robin Williams halála

Kollégái, tisztelői és az amerikai elnök is megrendülten nyilatkozott Robin Williams haláláról. Steven Spielberg "komikus géniusznak" nevezte Williamset.

Megdöbbenve fogadta Hollywood Robin Williams halálhírét, kollégái, tisztelői fájdalommal emlékeztek a barátra, színésztársra, Barack Obama amerikai elnök a "maga nemében egyedülállónak" nevezte a 63 éves korában meghalt Oscar-díjas színészt.

"Volt katona, orvos, géniusz, pesztonka, államfő, professzor, Pán Péter és minden más" - emlékeztetett a nagy nevettető szerepeire Barack Obama közleményében. "Idegenként érkezett életünkbe, de úgy végezte, hogy az emberi lélek minden elemét megérintette. Megnevetetett és megríkatott minket... Megosztotta tehetségét azokkal, akiknek szükségük volt a segítségére, köztük a külföldön szolgáló katonákkal" - írta Obama, aki családja nevében együttérzését fejezte ki Williams családjának és barátainak.

Steven Spielberg "komikus géniusznak" nevezte Williamset, a pályatárs, Steve Martin óriási tehetségnek. Glenn Close nemzeti kincsként méltatta az Oscar-díjast színészt, akinek csodálatos lelke volt.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?