Egy pillanatra feltűnik Johnny Depp az új McCartney-klipben

Az Early Days című dal McCartney legutóbbi, 2013-as New című nagylemezén hallható. A klip az ötvenes években, a rock and roll hőskorában játszódik, és feltűnik benne Johnny Depp is.

A rendező, Vincent Haycock szerint a klip a két Beatles-alapító, John Lennon és Paul McCartney fiatal éveire utal, a klip jeleneteit McCartney elbeszélései inspirálták.

"A történet magja univerzális: két fiatal srác, akiket összeköt a zene szeretete, együttest alakítanak. A klip róluk szól, és persze minden zenekarról, és minden srácról, akik megérik a jót és a rosszat is a zenekarukkal, akár befutnak, akár nem. Az, hogy a történet ennyire univerzális, nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a klip az ötvenes évek Mississippijében játszódjon: ez az a korszak, az amerikai rock and roll és a mississippi delta blues volt az, ami a Beatles-re is nagy hatást gyakorolt." - nyilatkozta a rendező.

McCartney majdnem két hónapnyi kényszerszünet (egy vírusos betegség) után július 5-én folytatta Out There című turnéját. A veterán zenész májusban Tokióban került kórházba, és amerikai turnéja hét állomását is lemondta - ezeket a koncerteket októberben pótolja.

És akkor itt a klip, 4,30-nál érdemes nagyon figyelni!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QvBVIA_ZaNg

Kimaradt?