Jubeumi Parallel-előadás és jótékonysági rendezvény az Ecsetgyárban

Csütörtökön, június 26-án este 8 órakor A GroundFloor Group az ecsetgyári évadát a Parallel előadással zárja, amely egyben jótékonysági rendezvény is. „Az előadás egyik főszereplője, Lucia Mărneanu, aki Uniter-debüt-díjat kapott alakításáért, szigorú előválogatás nyomán nyert felvételt Európa egyik legizgalmasabb interdiszciplináris előadóművészeti mesteri képzésére, az amszterdami DasArts-ra. Ennek az utolsó kolozsvári előadásnak a bevételét arra szeretnénk használni, hogy hozzájáruljunk a tanulmányaival kapcsolatos költségekhez” – írja a társulat PR-menedzsere, Kelemen Kinga közleményében.

A közlemény emlékeztet: a GroundFloor Group és a ColectivA koprodukciójaként 2013. decemberében bemutatott Parallel alig hat hónap alatt irigylésre méltó pályát írt le. „Harmincnál is több írás, kritika, méltatás, beszámoló, blogbejegyzés, interjú látott napvilágot a sajtóban, melyek egytől egyig dicsérően szóltak a produkcióról, vendégszerepeltünk szebeni, aradi, temesvári, bukaresti és szentgyörgyi színházi fesztiválokon, UNITER Debüt-díjat kapott Lucia Mărneanu és Leta Popescu, illetve hazahoztuk a Sepsiszentgyörgyi ATELIER Nemzetközi Színházi Fesztiválról a Zsűri Különdíját és Látványtervezésért járó díjat (Bocskai Gyopár és Valentin Oncu).”

2014. június 26-án, csütörtökön este 8 órától a Parallel jubileumi, 20. előadását kötetlen, informális beszélgetés követi majd az előadás alkotóival, barátaival és rajongóival. Az est során a hangulatot danaga DJ fogja biztosítani. A rendezvényen való részvételhez minimális hozzájárulás 50 lej, az est folyamán összegyűlt összeget teljes egészében Luciának adják, hozzájárulva ezzel a tandíjköltségeihez. Jegyfoglalás az office@groundfloor.ro e-mailcímen, vagy a honlapjukon található űrlapon.

Kimaradt?