Lehet jelentkezni a szentgyörgyi jazztáborba

Nyolcadik alkalommal szervezik meg Sepsiszentgyörgyön a Jazz és improvizációs zenei tábort, amelyen az elméleti és gyakorlati kérdéseket egyaránt el lehet sajátítani gyakorlott, neves zenészek segítségével.

A MUKKK Kulturális és Ifjúsági Egyesület és a Kónya Ádám Művelődési Ház Sepsiszentgyörgyön szervezi meg a tábort július 6 és 13. között, a részvételi tandíj 400 lej, az elszállásolás és étkezés szintén ennyibe kerül. Érdeklődni és jelentkezni június 30.-ig lehet a +40742769628-as telefonszámon vagy az endrelazar@yahoo.com e-mail címen.

A vezető, oktató tanárok idén Kovács Linda és Kazai Ági (Budapest) – ének, vocal, Márkus Tibor (Budapest) – zongora, jazztörténet, jazzelmélet, Juhász Gábor (Budapest) – gitár, Tóth Viktor (Budapest) – szaxofonok, Kovács Ferenc (Budapest) – hegedű, trombita, Bögöthy Ádám (Budapest) – nagybőgő, basszusgitár, Jeszenszky György (Budapest) – dobok, ütős hangszerek. Workshopot tart Nicolas Simion (Köln) – szaxofon, Mircea Tiberian (Bukarest) – zongora. A napi program egyéni hangszeres oktatásból, jazzelméletből és jazztörténetből, zenekari gyakorlatokból, koncertekből és jam-session-ökből áll.

Kimaradt?