Népdalvetélkedőre jelentkezhetnek gyerekek és felnőttek

A Maros Művészegyüttes, a Csűrszínház Egyesület és az Artecotour az idén is megszervezi a II. Széllyes Sándor amatőr népdalvetélkedőt. Az elődöntők a következő helyszíneken lesznek: Marosvásárhely, Dicsőszentmárton, Segesvár, Szováta, Nyárádszereda, Erdőszentgyörgy, Marosfelfalu, Ludas, Mezőpanit.

A vetélkedő döntője június 29-én 17 órától lesz a mikházi Csűrszínház színpadán, a Csűrszínházi Napok rendezvényen. A résztvevők két korosztályban: gyerek (7-15 év közöttiek) és felnőtt (15 év fölöttiek) jelentkezhetnek. A jelentkezésnek tartalmaznia kell az előadó nevét, címét és pontos elérhetőségét (telefon, e-mail, levelezési cím), rövid önéletrajzot valamint a szabadon választott három előadandó népdal címét. A részvétel díjmentes.

Jelentkezni valamint bővebb információkat e-mailen az atixzs@yahoo.com, atunde_incze@yahoo.com címen vagy a 0365-432-334 telefonszámon lehet kérni. Benevezési határidő: június 15-e.

Az előválogatáson továbbjutott versenyzők közül a döntőn az öt tagból álló szakmai zsűri által kiválasztott első három helyezett oklevelet és a szervezők által felajánlott díjat kap.

Kimaradt?