Rózsa és Ibolya: mesejáték a Csíki Játékszín előadásában

A Csíki Játékszín június 4-én, szerdán 10.30-tól a Móka bérleteseknek, 12.30-tól pedig a Nagy Imre sárga színű bérleteseknek játssza a Rózsa és Ibolya című mesejátékot.

Volt egyszer egy király és volt annak egy nagyon szép lánya, Ibolya, meg egy második felesége, aki az ördöggel cimborált. Amikor Ibolya eladósorba került, a mostohája rávette a királyt, hogy csak olyan kérőhöz adják feleségül, aki kiállja a három próbát. Hulltak a fejek, majd a kérők sorába a szomszéd birodalom hercege, Rózsa is beállt. Ő kedvesebb volt Ibolyának, mint bárki, akivel azelőtt találkozott, de a próbákat Rózsának is teljesítenie kellett ahhoz, hogy elnyerje Ibolya kezét.

RÓZSA ÉS IBOLYA

mesejáték magyar népmesék és Arany János nyomán

 Szereplők: Rózsa: PAP TIBOR, Ibolya: CZIKÓ JULIÁNNA, A mostoha: BARTALIS GABRIELLA, Király: BILIBÓK ATTILA, Rózsa apja: LŐRINCZ ANDRÁS ERNŐ, Cseh királylány: RÁDULY BEÁTA, Cseh királyné: FEKETE BERNADETTA, A cseh királylány kérője: BENDE SÁNDOR, A kérők árnyai: BENDE SÁNDOR, PUSKÁS LÁSZLÓ, BUDAHÁZI ATTILA, Árva gyermekek: CSISZÉR CSONGOR/ FERENCZ DÁVID, DÁNÉL KRISTÓF/ELEKES CSANÁD, FERENCZ VINCE/PETRES TAMÁS.

 Ügyelő: DÓSA ERZSÉBET, koreográfia: RÁDULY BEÁTA, maszkok: BÍRÓ ZSUZSA, animációk: SÁNDOR LEVENTE, videó: CSÍKI ZSOLT, díszlet-jelmeztervező: KELEMEN KATA, írta és rendezte: BUDAHÁZI ATTILA.

A jegyek ára 7 lej. A színház jegypénztára munkanapokon 10-13 valamint 17-19 óra között tart nyitva és előadások előtt egy órával. Foglalásra lehetőség van a 0266-314472 telefonszámon. A foglalás előadás előtt félórával érvényét veszíti, ezért kérik a nézőket, hogy a lefoglalt jegyeket legkésőbb kezdés előtt 30 perccel szíveskedjenek megvásárolni.

Kimaradt?