A Napsugár fiúk - sorozatzáró előadás Csíkban

A Csíki Játékszín június 1-én, vasárnap 19 órától utoljára játssza bérletben Neil Simon, A Napsugár fiúk című vígjátékát. Az előadásra érvényes a Liliomfi bérlet, ugyanakkor várják mindazokat, akik bérletükkel elmulasztották megnézni a produkciót. A bérletes előadásokra jegyet is lehet váltani.

A csíkszeredai színházi évad utolsó, nagyszínpadi produkciójában, Neil Simon vígjátékában, A Napsugár fiúkban Fülöp Zoltán, Jászai-díjas színművész Willie Clarkot alakítja. Partnere, a társulathoz csatlakozó, szintén Jászai-díjas pályatárs, Szélyes Ferenc, a marosvásárhelyi Tompa Miklós Társulat tagja Al Lewis szerepét játssza a csíkszeredai produkcióban.

Willie Clark és Alfred Lewis alkották hajdanán sok-sok évig a híres komikus párost, a Napsugár fiúk néven széles körben ismert duót. Tizenegy éve nem beszélnek egymással, mert Al egy napon úgy döntött, hogy visszavonul a pályáról és ezzel társa, Willie karrierjének is bealkonyult. Willie unokaöccse és ügynöke, Ben, aki folyamatosan megpróbálja nagybátyját színészi feladatokhoz juttatni egy nap óriási bejelentést tesz: a CBS csatorna egy tévé-showban szeretné ismét összehozni a párost, ahol elő kell adniuk egyik legendás jelenetüket.

Helyfoglalás a 0266 – 314472-es vagy a 0751 – 039 026-os telefonszámokon.

NEIL SIMON: A NAPSUGÁR-FIÚK (vígjáték két részben)

szereplők: Willie Clark: FÜLÖP ZOLTÁN, Alfred Lewis: SZÉLYES FERENC, Ben Silverman: KOSZTÁNDI ZSOLT, Csinos ápolónő/ Nővér: SZABÓ ENIKŐ, Egy lelkes epizodista: KISS ERNŐ, hangok: KOZMA ATTILA, PUSKÁS LÁSZLÓ, PARÁSZKA MIKLÓS. Fordította: UNGVÁRI TAMÁS, koreográfus: ZAIBA  ANIKÓ, díszlet-jelmeztervező: SÁNTHA BORCSA, rendező: PARÁSZKA MIKLÓS.

Az előadás a Theatrum Mundi Színházi és Irodalmi Ügynökség engedélyével készült.

 

 

 

Kimaradt?