Rjazpályázat a Kolozsvári Magyar Operánál

A Kolozsvári Magyar Opera plakáttervezés- és rajzpályázatot hirdet a Valahol Európában című musical kapcsán. Az évad utolsó Valahol Európában musicalje 15. alkalommal kerül színpadra június 19-én. Ebből az alkalomból az egy éve, 2013 májusában bemutatott, folyamatos sikernek és teltháznak örvendő előadást három olyan tevékenységgel színezik, amelyek nemcsak a rajongók érdeklődését keltik fel, hanem azokét is, akik még nem látták a Béres László által rendezett nagy sikerű musicalt.

A pályázati felhívás kortól függetlenül mindazokhoz szól, akik szeretnek rajzolni vagy kreatívak lenni, szeretnek énekelni, 19-én szeretnének egy meglepetésekkel és érdekes programajánlatokkal teli előadás aktív részesei lenni.

"Oszd meg a Valahol Európában című előadás során szerzett élményeidet rajzban vagy tervezz plakátot, és küldd be alkotásod az operába legkésőbb június 16-a 16 óráig! A munkákat szakemberekből, alkotókból és művészeti vezetőkből álló zsűri értékeli. A legjobbakat az előtérben kiállítjuk és előadás után díjazzuk! Ha nem ismered a történetet, a honlapon olvashatsz róla" – olvasható az opera felhívásában.

A rajzokat A4-es méretben kell leadni, a tartalmát mindenki szabadon választhatja.

A plakátokat A3-as méretben kézzel rajzolt vagy digitálisan tervezett, kinyomtatott formában kell elküldeni, ennek is szabad a tartalma.

Az opera a következő évad első Valahol Európában előadását a legjobbnak minősített plakáttal fogja reklámozni online felületein, valamint a városban is.

Figyelem! Minden munkához csatolni kell a készítője nevét, esetleg iskolája nevét, az életkorát és elérhetőségét (telefonszám vagy e-mail).

A nyeremények az élmény mellett operabérletet, emléktárgyakat, könyvjutalmat és oklevelet tartalmaznak.

Kimaradt?