Duett-parádé neves musicalszínészekkel májusban Nagyváradon

Május 26-án, hétfőn 19 órától kerül sor a nagyváradi színházban a Duett-parádé című zenés estre, amelyen népszerű magyar színészek, énekesek adnak elő dalokat például Az Operaház fantomja, a Grease, a Romeó és Júlia, a Miss Saigon, vagy a Valahol Európában című musicalekből, illetve felcsendülnek olyan népszerű operettslágerek, mint a Cintányéros cudar világ, a  Szép város Kolozsvár, a Délibábos Hortobágyon és a Te rongyos élet.

Fellépnek: Miller Zoltán, Mahó Andrea, Bot Gábor, Baranyai Annamária, Bozsó József, Teremi Trixi. Jegyeket a színház pénztárában lehet váltani keddtől péntekig 11-17 óra között, online jegyvásárlásra a www.biletmaster.ro oldalon van lehetőség. Jegyárak: az erkélyre 20, a zsöllyébe 30, az oldalpáholyokba 40, a központi páholyokba 50 lej. Az aktuális évadra érvényes bérlettel rendelkezők kedvezményesen válthatnak jegyet a pénztárban, bérletkártyájuk felmutatásával: az erkélyre 10, a zsöllyébe 20, az oldalpáholyokba 30, a központi páholyokba 40 lejért.

Az előadókról röviden:

Miller Zoltán többszörös aranylemezes, eMeRTon-díjas előadó. Éveken keresztül a budapesti Madách Színház vezető színésze volt, az Emberek zenekar frontembere, a Tábortűz, Süt a nap, Mama, Száz út, Forog a föld című slágerek előadója.

Mahó Andrea 2001-ben végzett Gór Nagy Mária színitanodájában. Azóta töretlen sikerrel játssza egyik főszerepet a másik után a Madách Színházban, a Győri Nemzeti Színházban, a Budapesti Operettszínházban, a székesfehérvári Vörösmarty Színházban, valamint a Kecskeméti Katona József Színházban. Az országos ismertséget Az operaház fantomja hozta meg számára, azóta is vezető színésznője a Madách Színháznak.

Bot Gábor főként zenés darabokban szerepel, számos operett- és musicalszerep van mögötte, mint például Tasziló a Marica grófnőből, Baracs a Mágnás Miskából, Mr. X a Cirkuszhercegnőből, Jézus a Jézus Krisztus Szupersztárból, Raoul az Az Operaház Fantomjából. Többek között a Szolnoki Szigligeti Színház, a Zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház, a  Madách Színház és a Magyar Színház előadásaiban látható.

Baranyai Annamária a Madách Színház, a Győri Nemzeti Színház és a Budapesti Operettszínház kiemelkedő fiatal tehetsége. Nemrég debütált az Operettszínház Evita című nagy sikerű musicaljében Eva Peron szerepében, majd pedig a Vámpírok báljában  kapott szerepet. Többek között a Győri Nemzeti Színház Sakk című musicaljének főszerepében tündököl.

Bozsó József színész, rendező, koreográfus. A Színművészeti Főiskola operett-musical szakára 1986-ban vették fel. Már ebben az évben leszerződtette az Fővárosi Operettszínház, ahol tizenöt évadot töltött.  Vendégként közreműködött többek között a Madách Színház Macskák című előadásában. Három nyári évadon át szerepelt Salzburgban a nyári ünnepi játékokon. Öt évig tanított a Színművészeti Főiskolán. 2001 óta szabadúszó.

Teremi Trixi remek tánc- és énektudású operettszínésznő, szubrett. A Színház- és Filmművészeti Főiskolán végzett, már diákként szerződtette a Fővárosi Operettszínház. Többször fellépett Japánban, az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, Izraelben és Európa országaiban de vendégszerepelt például Kínában is. Tizenhat év alatt több mint 80 külföldi turnén vett részt.  Tagja az Interoperett társulatának, amely a január 1-jén a televízióban közvetített újévi gáláiról nevezetes, de egész nyáron Budapesten a Belvárosi Színházban ad koncerteket.

Kimaradt?