Daniel Craig visszaadta a The Whole Truth című thriller főszerepét

Pár nappal a bostoni forgatás megkezdése előtt visszaadta Daniel Craig a The Whole Truth című bírósági dráma főszerepét, amelyben Renée Zellwegerrel játszott volna együtt - közölte a BBC honlapja csütörtökön.

Craig egy tinédzsert (Gabriel Basso) képviselő ügyvéd szerepét kapta, és a felkészülés miatt márciusban el is látogatott egy bostoni bíróságra.

A producerek a színész kiugrása miatt egyelőre három héttel elhalasztották a forgatás eredetileg április 14-ére kitűzött kezdetét. Azt remélik, hogy ez alatt sikerül új sztárt találniuk a filmhez.

A független produkcióban készülő thrillert Courtney Hunt rendezi, aki 2009-ben Oscar-jelölést kapott A befagyott folyó című filmjének forgatókönyvéért. A The Whole Truth című thriller előkészületeiről először a februári Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon számoltak be az alkotók. Craig a hétvégén mondta le részvételét, ennek okát egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

A színész ősszel ismét a brit titkos ügynök szerepében áll kamera elé a 24. James Bond-filmben, amelyet jövőre mutatnak be a mozik. A 46 esztendős Craig és felesége, Rachel Weisz a közelmúltban nagy sikerrel szerepelt a Broadwayn Harold Pinter Árulás című drámájában. A házaspár hétfőn egy szegény, de tehetséges diákok elitegyetemekre való bejutását támogató jótékonysági gálán tűnt fel New Yorkban.

Kimaradt?