Ingyenes színházi és bábelőadások Szatmár megyében

Több helyszínen is tart ingyenes gyerek- és felnőtt-előadásokat a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulata a Szatmár Megyei Tanács által szervezett Szatmári Kultúrkaraván elnevezésű rendezvénysorozat alkalmából. Többek között Sárküzújlakon, Tasnádon, Nagykárolyban, Erdődön és a megyeközpontban is látogathatók a produkciók.

Április 8-án például a nagykárolyi Szent László Közösségi Házban tekinthetik meg a legkisebbek 12 órától a Sramó Gábor által rendezett Mesék a nyúlról és a rókáról című bábelőadást. A felnőttek 18 órától a Himnusz című produkciót nézhetik meg Csiki Zsolt rendezésében. A felnőtteknek szóló, kétszereplős stúdió-előadásnak szintén a közösségi ház biztosít majd helyszínt.

A kulturális programsorozat részeként a szatmárnémetiek is ingyenesen tekinthetik meg az említett produkciókat. A legkisebbek számára a Szatmárnémeti Északi Színház Ács Alajos Stúdiótermében játssza a társulat Brighella Bábtagozata a Joel Chandler Harris meséiből összeállított Mesék a nyúlról és a rókáról című bábelőadást április 7-én, 10 órától. A felnőttek számára a Harag György Társulat a Schwajda György drámájából készített Himnusz című produkciót ajánlja, 18 órától. A belépés az összes előadásra, mindenki számára ingyenes.

Bővebb információkért a 0261-712106-os telefonszámon, illetve a szervezes@harag.eu e-mail címen lehet érdeklődni.

Kimaradt?