Tankcsapda-koncert lesz Nagyváradon

Fennállásának huszonötödik évfordulóját ünnepli idén a Tankcsapda, ezért az év első felében 11 országot érintő Európa-turnéra indulnak az együttes tagjai, pályafutásuk során először. Születésnapjuk kapcsán a debreceni srácok európai bulikkal, klubkoncertekkel, jubileumi nagykoncertekkel, októberben pedig új lemezzel is jelentkeznek. A Tankok tavasszal fellépnek többek között Kassán, Bécsben, Zürichben, Dublinban, Berlinben, Münchenben és Manchesterben is.

A TANK´S NOT DEAD EUROPA TOUR március 29-i állomása pedig Nagyvárad lesz, szombat este a Moszkva Kávézóban ad koncertet az együttes. A turné minden koncertjén a Tankcsapda előtt egy-egy izmos vendégbanda fűti fel a klubokat, Váradon a Helland együttes zenél majd. Kapunyitás 18.30-kor lesz, 19 órától játszik a Helland, és 20 órától lép színpadra a Tankcsapda. A koncertműsor a Tankcsapda minden korszakából tartalmaz dalokat a Baj van-tól a Jóképű-n keresztül a Jönnek a férgek-ig.

Jegyek elővételben 10, a koncert napján 12 euróba kerülnek (45-50 lej), a Moszkva Kávézóban (Moszkva utca 8.) vagy https://www.ticketportal.hu/performance.aspx?idp=433368 oldalon is beszerezhetők.

Kimaradt?