Újabb turnéra indul a sepsiszentgyörgyi Osonó

A következő két hétben három fesztiválon lép fel a sepsiszentgyörgyi Osonó színházműhely. A Fazakas Misi társulatvezető által rendezett Ahogyan a víz tükrözi az arcot című előadást március 21-én a pécsi francia nyelvű ifjúsági fesztivál vendégeként, majd március 29-én, a Kecskeméten megrendezésre kerülő 2. Színművészeti Egyetemek Fesztiválján, a Szín-Tár találkozón mutatja be a társulat.

A Daniele Franci rendezésében készült Fehér halál című székely-olasz koprodukciót, március 28-án a Novellara-i TeatroLab Nemzetközi Színházi fesztiválon játssza a sepsiszentgyörgyi társulat. Egy évvel ezelőtt, ezen a fesztiválon kapott nagydíjat az Ahogyan a víz tükrözi az arcot című előadás. A fesztivál meghívásának eleget téve, a társulat két tagja - Fazakas Misi és Mucha Oszkár - színészmesterség és improvizáció műhelyfoglalkozásokat tart a résztvevő társulatok számára.

A hétfőn elkezdődött turné részeként, Miskolc több iskolájában és Szolnokon lép fel az Osonó, folytatva a két éve elkezdett magyarországi iskolaprojektet. 

Kimaradt?