Kolozsvárra jönnek az „Arankások”

„Aranka, szeretlek!” és „Letörtétek a tükrünköt, mü es letörjük a tük tükrötököt!” – egész Erdély és Magyarország derült az Open Stage paródiaszámain. Lung László Zsolt és Kozma Attila azóta két újabb lemezt dobtak piacra, és a kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Háztól az RTV magyar adásáig vagy a Kossuth Rádió kabaréjáig számos helyen lehet velük találkozni. Poénjaikat a kishitű társadalomból és az emberek kisstílű egymás elleni stiklijeiből merítik. Március 2-án Kolozsváron lépnek fel az Operában, a Kolozsvári Broadway meghívottjaiként.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=FJwvt6-0OJo&list=RDcOFG29nzNfY

A Kolozsvári Magyar Opera nagy sikerű revükabaréját, a Kolozsvári Broadwayt, amely New York világhírű musicaljeinek ragyogását varázsolja a színpadra, utoljára tekintheti meg a közönség március 2-án. A vasárnapi, 17 órától sorra kerülő előadás különlegessége, hogy meghívott vendége ezúttal az Open Stage társulat, a Székelylend előadói, akik egész Erdélyben, sőt, Magyarországon is zajos sikert arattak az Aranka szeretlek vagy a Letörtétek a tükrünköt című dalokkal.

Lung László Zsolt és Kozma Attila azóta két újabb lemezt dobtak piacra, és a kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Háztól az RTV magyar adásáig vagy a Kossuth Rádió kabaréjáig számos helyen lehet velük találkozni. Poénjaikat a kishitű társadalomból és az emberek kisstílű egymás elleni stiklijeiből merítik. 

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=qUZppD_Zd0s

Kimaradt?