Judy Garland gyermekei az Oscar- gálán ünneplik az Óz 75. évfordulóját

Liza Minnelli, Lorna Luft és Joey Luft a vasárnapi Oscar-gálán együtt ünneplik édesanyjuk, Judy Garland legismertebb filmje, az Óz, a csodák csodája bemutatásának 75. évfordulóját.

Liza Minnelli Garland második, Vincent Minnellivel kötött házasságából született. A színésznő-énekesnő 1972-ben Oscar-díjat kapott a Kabaré című filmben nyújtott alakításáért. A díváról utoljára januárban írt a sajtó, amikor a Mielőtt meghaltam című film sztárjának, Matthew McConaugheynak azt ígérte: „Drágám, ha nem nyered meg az Oscar-díjat, neked adom az enyémet!"

A két Luft édesapja Garland harmadik férje, Sid Luft üzletember volt. Lorna szintén színésznő és énekesnő, de Joey nem a szórakoztatóipart választotta hivatásul.

Garland három gyermeke nem mindig jött ki egymással, manapság viszont jól megvannak, és most különösen lelkesek, hogy egy ilyen nagyszabású gálán ünnepelhetik édesanyjukat - fűzte hozzá a Hollywood Reporter.

Liza Minnelli és Lorna Luft októberben húsz év után először állt együtt a színpadon: a mellrák elleni küzdelem támogatására szervezett jótékonysági koncerten énekeltek egy New York-i dzsesszklubban. Bár a 67 éves Minnelli csuklója a próbák során eltörött, nem mondta le a fellépést.

Kimaradt?