Zsók Levente lesz a Kolozsvári Broadway meghívottja

Közkívánatra megismétli a Kolozsvári Broadway című revükabarét a Kolozsvári Magyar Opera február 2-án, szombaton 18 órától. Különleges meghívottként az előadásban fellép Zsók Levente humorista, a 2004-es Médiabefutó és a 2007-es Humorfesztivál felfedezettje is.

Zsók Levente jelenleg a magyarországi Dumaszínház tagja, a Showder Klub, illetve a Comedy Central fellépője és a Kossuth Rádió humoristája. A csíkdánfalvi származású humoristát „a székely stand up-os” néven ismeri a közönség, hiszen a székely tájszólás és az irodalmi magyar nyelv ellentéteire épülő poénjaival vált híressé, de repertoárja ennél sokkal változatosabb.

A Kolozsvári Broadway című előadás a Kolozsvári Magyar Opera zenekarával, énekkarával és balettkarával a New York-i musicalek ragyogását varázsolja a színpadra. A szilveszterkor bemutatott előadásban a legismertebb musical-részletek mellett felcsendülnek a közönség kedvenc operett-dalai is. A zenekart Kulcsár Szabolcs vezényli, az előadás rendezője Gombár Annamária, a társulat tagjai Ledenják Andrea divattervező látványos jelmezeiben lépnek majd színpadra.

Részletekért és helyfoglalásért keressék fel az opera honlapját www.hungarianopera.ro, a facebook.com/KolozsvariMagyarOpera webfelületet, vagy a jegypénztárat (tel.: 0264-593468, naponta 10.00-13.00. és 16.30-18.30 óra között).

Kimaradt?