Színházi szolgáltatás: Advertego a Várótermesek előadásában

„Propaganda-előadásként”, „színházi szolgáltatásként” határozza meg a kolozsvári Váróterem Projekt független színtársulat legújabb előadását, az Advertgo-t. Az „ígéretes” előadást pénteken és szombaton megnézhetik az érdeklődők a Brassai utcai előadóteremben.

Ismét megtekinthető a Váróterem Projekt független színházi társulat Advertego című előadása január 17-én, pénteken 20:04-től, illetve január 18-án, szombaton, 19:57-től. Helyszín: a Váróterem (Kolozsvár, Brassai u. 5-ös szám).

Az előadás szövegét Botos Bálint és a társulat írta, rendező: Botos Bálint, dramaturg: Bertóti Johanna és Csuszner Ferencz, koreográfus: Sinkó Ferenc, produkciós asszisztens, zene, hang: Sipos Krisztina, fények, zene: Imecs Tamás, szereplők: Csepei Zsolt, Imecs-Magdó Levente, Molnár Bence, Sebők Maya, Simó Emese, Udvari Tímea, Vetési Nándor.

Jegyek foglalhatók a wrp_tickets@yahoo.com e-mail címen. Az előadás román nyelven feliratozott, időtartama 1 óra 40 perc.

Az Advertego a Váróterem Projekt propaganda előadása, másképp fogalmazva – színházi szolgáltatás.

„Hogy mit ígérünk nézőinknek?

Megígérjük, hogy az előadás a meghirdetett helyen lesz megtartva.

Megígérjük, hogy nyitva lesz a kapu és az ajtó is.

Megígérjük, hogy a színészek jelen lesznek az előadáson.

Megígérjük, hogy a nézőknek székeket biztosítunk az előadás teljes időtartamára.

Megígérjük, hogy a teremben nem lesz túl meleg.

Megígérjük, hogy a teremben nem lesz elviselhetetlen a hideg.

Megígérjük, hogy előadás után hazaengedjük a nézőket.

És megígérjük, hogy további ígéreteket fogunk tenni az előadás alatt” – így ajánlja a társulat az Advertego című produkcióját.

Jegyet a  wrp_tickets@yahoo.com e-mail címen lehet foglalni.

 

Kimaradt?