Kezeslábas: babaszínházi produkció Nagyváradon

 A nagyváradi Árkádia bábszínház kistermében a legkisebbeknek készült „babaszínházzal” várják a babákat és szüleiket szombaton délelőtt 11 órától. A helyek száma korlátozott, erre az előadásra csak előfoglalás esetén lehet jegyet váltani a színház jegypénztáránál a nyitvatartási idő szerint.

„A Kezeslábas című non-verbális előadásunk kiváló első színházas élményt nyújthat kisbabájának. A Bartal Kiss Rita elképzelései alapján készült, rövid, 15-20 perces játék kifejezetten csecsemőkorú gyermekek számára készült. Az előadásban fontos szerepet kap a látvány, az egyszerű, de látványos díszlet, a színek, a fények, a játék, minden, ami egy kisbaba számára érdekes és izgalmas lehet” – olvasható a Lilliput társulat maszol.ro-hoz eljuttatott közleményében.

A színpadon ismerős tárgyakból alakították ki a bábokat, kellékeket. Így például kispárnából különböző állatok, lámpából hangszerek, labdákból kisbabák, dobozokból kisvonat keletkezik. Mivel kisbabákból áll a közönség, a játékteret otthonossá varázsolták az alkotók.

 Az előadásra a belépés csak és kizárólag előzetes jegyfoglalással történik. Jegyeket a színház pénztáránál lehet jegyet foglalni keddtől péntekig 11:00 és 17:00 óra között, valamint a 0259 401 140-es telefonszámon.

Kimaradt?