Broadway-hangulat szilveszterkor a kolozsvári magyar operában

A korábbi évek nagy sikerű szilveszteri előadásainak sorát folytatja a Kolozsvári Broadway december 31-én 18 órától. Aki szeret jókat nevetni, szórakozni egy egyedi, előkelő, de ugyanakkor mindenki számára elérhető helyen, annak a Kolozsvári Magyar Opera ismét lehetőséget ad.

„Már a címből is kiderül, hogy idén New York világhírű musicaljeinek ragyogását varázsoljuk az opera színpadára, ám nem feledkezünk el arról sem, hogy Kolozsváron legalább annyian lelkesednek a nemrég hungarikummá nyilvánított operettért, mind a musicalekért.  Így hát a musical- és operett-irodalom legismertebb műveinek részleteivel, valamint Fodor Réka és Herman Ferencz vendégművészek kabaréjeleneteivel búcsúzik a Kolozsvári Magyar Opera az óévtől Gombár Annamária rendezésében” – ígérik az intézmény közleményében.  

A 2013-as év utolsó előadását Kulcsár Szabolcs vezényli, a színpadon pedig fellép Balázs Barbara, Barabás Zsuzsa, Egyed Apollónia, Farkas Lóránd, Fülöp Tímea, Gergely Elek, Hary Judit, Jordán Éva, Kerekes Mária, Laczkó V. Róbert, Marosán Csaba, Rétyi Zsombor, Rigmányi István, Sándor Csaba, Szabó Levente, Székely Zsejke és Veress Orsolya. A színészek, énekesek, táncosok, kórus, és zenekar közreműködése általi előadás egyik kuriózumát Ledenyák Andrea divattervező színes, és ötletes jelmezei képezik. Bordás Attila és Rusu P. Gabriella koreográfiája valamint Tóth Márton színpadképe pedig a Kolozsvári Broadway-t dinamikussá, élvezetessé és rendkívül látványossá teszik.

Mivel a kolozsvári közönség már többször bebizonyította, hogy szereti a kabarét, a szórakoztató szilveszteri műsor nemcsak december 31-én, hanem az újév január 5-én és 18-án is műsoron marad. Mindhárom előadásra  18 órától kerül sor.

Részletekért és helyfoglalásért keressék fel az opera honlapját www.hungarianopera.ro, a facebook.com/KolozsvariMagyarOpera webfelületet, vagy a jegypénztárat (tel.: 0264-593468, naponta 10.00-13.00. és 16.30-18.30 óra között).

Kimaradt?