Szilveszteri különkiadással készül az Erdély TV

Az Erdélyi Magyar Televízió legnépszerűbb műsora, az Erdély Broadway rendkívül látványos, igen szórakoztató, háromórás szilveszteri különkiadással készül – tájékoztattak a stúdió munkatársai. Ebben a főszerep a humoré és természetesen a zenéé lesz.

A humor ott lesz minden területen, ennek segítségével fogja áttekinteni a 2013-as évet Gáspárik Attila meghívottjaival: B. Szabó Zsolttal, Novák Zoltánnal és Nagy Istvánnal. A humoré lesz a főszerep a közéleti személyiségeknek küldött zenés üzenetekben, az Erdélyi Magyar Televízió néhány műsorában elkövetett bakik összeállításában, vagy a néhány, igen népszerű műsorvezetőnk kész átverésében is.

Itt lesz velünk az erdélyi magyar humor egyik legjelesebb képviselője, a Kozma Attila és Lung László Zsolt alkotta Open Stage, ugyanakkor több ígéretes fiatal színész-humorista fogja előadott jeleneteivel bebizonyítani, hogy érdemes lesz rá figyelni az elkövetkezőkben.

A zenei betéteket az erdélyi magyar könnyűzene legjelesebb képviselői tolmácsolásában hallhatják, láthatják az ETV nézői: Boros Emese, Koszorus Krisztina, Szabó Előd, Vízi Imre, hozzájuk csatlakozik az erdélyi magyar színjátszás egyik legkiválóbb tehetsége, a kimagasló vokális adottságokkal rendelkező Laczkó Vass Róbert, valamint a jelenleg Budapesten élő, és ott sikert-sikerre halmozó Dancs Annamari. Őket a már sokszor bizonyított, az ország legjobb zenészeit tömörítő The Vagabonds fogja kísérni, azaz Kovács Norbert, Orosz-Pál József, Jimi El Laco, Gyergyai Szabolcs és Ovidiu „Chico” Cristian.

Az est házigazdája ezúttal is a hazai magyar nyelvű televíziózás legnépszerűbb műsorvezetője, Bokor Barna színművész lesz.

Sugárzási időpont: 2013. december 31., 22 óra.

Dancs Annamari zárja az idei Erdély Broadway-t

Fergeteges produkcióval zárja idei sorozatát az Erdélyi Magyar Televízió népszerű showja, az Erdély Broadway. Olyan meghívott lép a műsor színpadára és kamerái elé, aki jelenleg a budapesti Operettszínház egyik legünnepeltebb művésze, akinek minden fellépése, a világ bármelyik színpadán, akár Tel Avivban, akár Münchenben, átütő siker. Mindemellett azonban mesterien építi, lépésről-lépésre fejleszti pop-énekesi karrierjét is, amelyet hasonlóképpen siker, elismerés jellemez. Dancs Annamari szakmáról, otthonról, honvágyról, sikerről és újrakezdésekről vall Bokor Barnának, világszínvonalú zenei produkciójában pedig ezúttal is természetesen a The Vagabonds fogja kísérni.

Vasárnap, december. 29. este 8-tól az Erdélyi Magyar Televízióban.

Kimaradt?