Pár jegy még kapható a Bereczki-Szinetár koncertre

Pár jegy még kapható a Kolozsvári Állami Opera jegypénztáránál Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra csütörtökön este fél 8-kor kezdődő karácsonyi koncertjére – tudta meg kedd délelőtt a maszol.ro Fülöp Imrétől, a Defender Műsor- és Rendezvényszervező Iroda munkatársától. Azt is megtudtuk, hogy a program javát ez alkalommal elsősorban az ünnephez kapcsolódó dalok teszik ki, de természetesen felcsendülnek a jól ismert slágerek is.

Jegyeket 35 lejtől kezdődő áron lehet vásárolni a helyszínen.

Fülöp Imre elmondta még, azért nem tudtak most több városra kiterjedő erdélyi turnét szervezni, mert mind a Bereczki-Szinetár-páros, mind pedig a befogadó színházak nagyon zsúfolt programmal készülnek az ünnepek előtti előadásokra.

Bereczki Zoltán 2001-ben végezte tanulmányait a Színház és Filmművészeti Főiskola operett-musical tanszakán. Ugyanebben az évben megjelent első szólólemeze „Száz év” címmel. 2004-ben zenei producerként is bizonyított: ő készítette az „Operett Angyalai” formáció hangszerelését, és az Operettszínház „Mozart!” című produkciójának CD-jét. Az ő nevéhez fűződik a 2005-ban megjelent magyar nyelvű „Rómeó és Júlia” CD is. 2005-ben Súgó Csiga-díjat, 2006-ban Emerton-díjat kapott az év musical színésze kategóriában. Rendszeresen fellép a Magyar Televízió "Csináljuk a fesztivált" című műsorában, amelynek egyik sorozatát 2007-ben megnyerte. 2011-ben részt vett a TV2 Nagy Duett című műsorában, ahol Peller Mariannal alkotott párost. 2012-ben felkérték a TV2 Megasztár 6 című műsorában zsűritagnak.

Szinetár Dóra, Jászai Mari-díjas színművésznő, tagja a Budapesti Operett Színház tagjaiból alakult Operett Angyalai formációnak, 14 éves kora óta énekel.

A Defender Kulturális Egyesület 2003-tól szervez kulturális eseményeket.

Kimaradt?