Fekete-fehér vígjáték Kézdivásárhelyen

December 16-án, hétfőn 19 órától a magyarországi Lakmusz csoport és a csehországi Divadlo Unlimited közös produkcióját, a White Coffee-t láthatja a kézdivásárhelyi közönség, a Városi Színház szervezésében. A stúdióelőadásra a Vigadó Művelődési Házban kerül sor, helyfoglalás a 0267 – 360 179-es vagy a 0729 – 058 197-es telefonszámokon, vagy személyesen a Vigadó szervezőirodájában 8 és 16 óra között vagy előadások előtt egy órával. Jegyek ára, egységesen 10 lej.

A történet valótlan eseményeken alapul. A szereplők neve, kora és neme színtiszta hazugság. A szereplők politikai nézetei konstrukció szüleményei és bármilyen színészi hitelesség a fikció része. A zene és ének szándékosan hamis és az esetleges tánc teljesen indokolatlan. A próbák alatt senki nem sérült meg és semmilyen állatot nem ért fizikai erőszak. Csak a bagoly még mindig nem tudja, hogy hívják azt a cigányt, aki repülőt vezet... – olvasható az előadás ismertetőjében.

Szereplők: Fekete Réka-Thália, Fekete Lovas Zsolt, Koncz Andrea, Kovács Annamária, Orbók Áron és Vass Csaba

dramaturg: Gertrud Mária Korpič

díszlet és jelmez: Barbara Wojtkowiak

zene: Zdeněk Dočekal

koreográfia: Halka Třešňáková

produkciós vezető: Ester Peterová

rendező: Lucie Málková

A projekt a Cseh Kulturális Minisztérium és a VARP PA Nemzetközi Visegrádi alap rezidens program segítségével jött létre.

Kimaradt?