Színházbérlettel lepte meg alkalmazottait egy marosvásárhelyi gyár

Példaértékű bérletadományozást valósított meg egy marosvásárhelyi illetőségű magánvállalkozás: valamennyi alkalmazottjának színházlátogatási lehetőséget ajándékozott a Tompa Miklós és a Liviu Rebreanu Társulat előadásaira.

A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház magyar és román társulata négy-négy, szabadon választható előadásának megtekintésére felhasználható szabadbérletet adományozott alkalmazottjainak a marosvásárhelyi székhelyű Bioeel gyógyszergyár. A 270 színházbérlet kiváltásával a vállalkozó alkalmazottjai körében Marosvásárhely egyik szimbolikus kultúrintézményének kínálatát szeretné népszerűsíteni.

„Örömünkre szolgál, hogy a marosvásárhelyi magánszféra egyik jelentős képviselője ennyire fontosnak tartja színházi munkánk népszerűsítését, minél szélesebb körű ismertetését. Ez számunkra azt jelenti, hogy nem csak a hazai és nemzetközi fesztiválokon és vendégjátékokon vélekednek elismerően arról, amit mi a Nemzeti Színházban létrehozunk, hanem itthon, Marosvásárhelyen is méltányolják mindezt” – fogalmazott Gáspárik Attila vezérigazgató.

Kimaradt?