Kulturális események listáját összegezik 2014-re

A 2014-re tervezett kulturális események listáját kéri a romániai magyar civil szervezetektől a Communitas Alapítvány. A lajstromokra a jövő évi kulturális eseménynaptár összeállításához van szükség.

A Romániai Magyar Demokrata Szövetség Főtitkársága és a Communitas Alapítvány, az elmúlt évek gyakorlatát követve, a 2014-es esztendő elején kiadja az év kulturális eseménynaptárát.

„Felkérjük a romániai magyar civil szervezeteket, hogy 2014. január 15-ig küldjék be a jövő évre tervezett kulturális rendezvényeik adatait.

A kiadványt továbbítani fogjuk a jelentősebb belföldi- és külföldi civil szervezeteknek, intézményeknek, támogatóknak, akik figyelemmel kísérik a romániai magyar kulturális életet” – olvasható az alapítvány közleményében.

Az eseménynaptár megszerkesztéséhez a következő adatokra van szükség magyar és román nyelven egyaránt (Excel táblázat formájában): az intézmény neve és annak rövidített változata, postacíme (irányítószám, helység, utca, házszám, megye); telefon- és fax-száma (körzetszámmal együtt), e-mail címe, honlapcíme; az intézményvezető neve; a rendezvény megnevezése, időpontja (hónap, nap), helyszíne (település, helyszín); a programfelelős neve.

A beküldőket arra kérik, hogy lehetőségekhez mérten jó minőségű digitális vagy hagyományos – 2013-ban készült – fotókat is mellékeljenek az adatokhoz, amelyekhez csatoljanak egy-egy rövid ismertetőt arról, hogy a fénykép mikor, hol, melyik rendezvényen készült. Ezekből a képekből is megjelentetnek egy válogatást az Eseménynaptárban.

A kiadvány könnyebb és gyorsabb szerkesztése érdekében kérik, hogy a beküldő szervezetek munkatársai használják a digitális űrlapot, amely letölthető a következő linkről https://rmdsz.ro/uploads/fileok/dok/Esemenynaptar2014.xls és a Communitas Alapítvány (www.communitas.ro) honlapjáról, vagy lekérhető e-mailen a kulturalisfoosz@rmdsz.ro címen.

A kitöltött táblázatot digitális formában kell eljuttatni a kulturalisfoosz@rmdsz.ro címre. További információkat e-mailben vagy telefonon kérhetnek, a következő telefonszámokon: 0264-441425 vagy 0742-125468, munkanapokon 9-17 óra között. Kapcsolattartó személy: Tamás Ágnes.

 

Kimaradt?