Népszerű meghívottak a Médiakör új évadjában

Márkus András fiatal kolozsvári író, költő lesz az újrainduló Médiakör első meghívottja. Előadását Kolozsváron tartja csütörtökön délután 6-tól a Minerva ház alagsori kiállítótermében, „Mitől őrül meg a Facebook? Social Media marketing és vírusvideók” címen.

Megújult formában folytatódik a Médiakör kolozsvári középiskolásoknak 2013 októberétől, a Vizualitas Műhely szervezésében.

A tevékenységek kétheti rendszerességgel, meghívott szakemberek által tartott interaktív foglalkozások keretében zajlanak majd.

Az érintett témák között a hagyományos médiafogyasztás mellett egyre nagyobb szerepet kap a közösségi médiában való szereplés, illetve a civil kommunikáció mediatizálása.

Az Z-generáció médiahasználata nemzetközi fórumok kiemelt témája, amellyel kapcsolatban nagy hangsúlyt kap a médiatudatosság fejlesztésére való törekvés. Ennek Romániában még nem alakultak ki az iskolai keretei, erre a jelenségre igyekszik felhívni a figyelmet a Médiakör, egy alternatív lehetőség formájában. 

A Médiakör első meghívottja Márkus András, az általa vezetett foglalkozás címe: Mitől őrül meg a Facebook? Social Media marketing és vírusvideók.

A tevékenységre 2013. október 10-én, csütörtök délután 6 órától kerül sor a Minerva-ház (Jókai/Napoca u. 16.) pincéjében.

Kapcsolódók

Kimaradt?