Elkésett a munkahelyéről, kirúgták az ATV híradósát

Távozik az ATV-től Gajdos Tamás – értesült az Index. A Híradó egyik műsorvezetője szombaton elkésett, ezért a huszonöt perces hírműsor végül csak tizennégy percben kerülhetett adásba, ráadásul negyedórás késéssel.

Az ATV hírigazgatója, Németh Szilárd megerősítette a hírportál információját. Elmondta, hogy a műsorvezetőt hiába várta a stáb a szombat esti hat órás Híradóba, nem érkezett meg időben. A Híradó helyett így kénytelenek voltak ajánlókat adásba tenni, amikor pedig megérkezett a műsorvezető, nem volt már ideje alaposan végigolvasni az anyagok felkonfját sem.

Németh Szilárd szerint Gajdos Tamás a késést azzal magyarázta, hogy túlvállalta magát a csatornánál, és a híradós terhelést már nem tudja összehangolni életmenetével. Az eset után az ATV és Gajdos Tamás közös megegyezéssel szerződést bontottak.

Az Index megkereste Gajdos Tamást is, aki szintén elismerte, hogy távozik. Azt mondta: "úgy gondolom, hogy sok volt éves szinten az ezer híradó, ráadásul a sportrovat szerkesztője is voltam váltótárs nélkül. Van, amikor az ember túlvállalja magát, és ez a hiba lehetőségét is magában hordozza, nem kívánom szépíteni az esetet, de barátságban váltunk el a csatornától".

Kimaradt?