Komplex: gitár- és színháztábor fiataloknak

Immár második alkalommal szervezik meg Zsögödfürdőn, Csíkszeredában az Erdélyi Gitártábort és az Erdélyi Színháztábort. A Komplex néven futó közös rendezvényre augusztus 3–9. között kerül sor – olvasható a PanArt Egyesület és a Váróterem Projekt Független Színházi társulat sajtóközleményében.

A Komplex programsorozat két rendezvénynek, az Erdélyi Gitártábornak  és az Erdélyi Színháztábornak összeolvadásából született.  A tábor főszervezője a PanArt Egyesület, szakmai partnere a Váróterem Projekt Független Színházi Társulat.

Célja a változatosabb program biztosítása, a népesebb tábornak köszönhető jobb hangulat, és a színvonal növelése.

„Több mint tíz év gitártábor és három év színháztábor tapasztalata, a visszajáró táborozók, a számtalan pozitív visszajelzés meggyőzött arról, hogy érdemes újra találkoznunk, és ezt idén is a Komplex keretében tesszük. Minden a résztvevőkön múlik, mi csupán a körülményeket biztosítjuk” – szögezte le Crăcea Ádám, a tábor főszervezője.

A Komplex programjában a specifikus műhelyek (zene/gitár, színház) mellett alkalom nyílik koncerteken, előadásokon, kurzusokon részt venni, színpad-technika, művészetelmélet- és menedzsmentről szóló beszélgetésekbe bekapcsolódni, és természetesen színpadra lépni.

„Azon 14 év fölötti fiatalok jelentkezését várjuk, akik aktívan érdeklődnek a gitár- és/vagy színházművészet iránt, akár ismerik az eddigi gitártáborok, színháztáborok hangulatát, akár nem” – összegzett a főszervező. Az oktatók párhuzamosan, különálló csoportfoglalkozásokat vezetnek majd, így minden résztvevő ízlése és érdeklődése szerint döntheti el, hogy mit és kivel szeretne tanulni az egy hét alatt, ugyanakkor lesznek közös előadások is.

Egyéb információ és jelentkezés itt  https://www.komplex.ro/ és a tábor Facebook oldalán: https://www.facebook.com/komplex.ro

A jelentkezési határidő: 2013. júl. 23.

Kimaradt?