Új arculattal, biztonságos programmal készül a nagybányai Főtér Fesztivál

A Főtér Fesztivál – Nagybányai Magyar Napok 2020-ban a közösség, az összetartozás és az értékek mellett mindenképp a biztonságról fog szólni, így kevesebb programponttal és több helyszínnel készülnek a szervezők. A rendezvény időpontja nem változott: szeptember 7. és 13. között szervezik meg.

A nagy tömeget vonzó programok elmaradnak, így nem lesznek nagykoncertek, de bő és változatos zenei kínálat várja majd a fesztiválozókat, és minden generációnak igyekeznek kedvezni valamilyen programmal, úgy, hogy közben megünneplik a rendezvény 15. évfordulóját is, ígérték a szervezők.

Arculatváltásra is sor került: „egy frissebb, modernebb, de mégis Nagybányát és a magyar közösséget jelképező imázsra váltottunk. Így új logónkból visszatükröződik szimbólumok formájában a főtér fesztiválos tulipán, városunk jelképe, a Szent István-torony, illetve a belvárosi református templom tornyának a gombja is megjelenik. Az egymásba fonódó geometriai formák a logó mellett megjelenő grafikai elemekben a kapcsolatokat, a találkozást, a közösséget, de ugyanakkor a sokszínűséget jelképezik” – írják a szervezők.

A fesztivál közönségét már most arra kérik, hogy működjön közre a biztonság és az érvényes hatósági rendeletek betartásának érdekében.

Kapcsolódók

Kimaradt?