Szabadtéri előadásokat tart szombattól a nagyváradi Szigligeti Színház

Június 27-étől kezdődően szabadtéri előadásokkal várja közönségét a nagyváradi Szigligeti Színház. A járványügyi intézkedéseknek megfelelően megszervezett előadások helyszínéül a Római Katolikus Püspöki Palota kertje, valamint a Nagyváradi Vár nyári színpada szolgálnak – közölte az intézmény.

Piri és a farkas

A közismert Grimm-mese áthangszerelt változatával nyitják a Szigligeti Nyári Esték programsorozatot. A Liliput Társulat előadását a Püspöki Palota kertjében található felújított amfiteátrumban láthatjátok június 27-én, 11 órától. Jegyek kizárólag elővételben kaphatók a színház jegypénztárában. Esőnap: június 30.

Paravarieté

A szatmárnémeti társulat vendégjátékát július 2-án, 3-án és 4-én láthatják a várszínpadon. Részletek az előadásról, a jegyvásárlásról, valamint a fel nem használt bérletek érvényesítéséről a képre kattintva olvashatók.

Bányavirág 50!

Ötvenedik előadásához érkezett Székely Csaba tragikomédiája, a Bányavirág. A Bányavirág páratlan humorral és iróniával beszél egy hanyatló, fejlődésében részben önhibáján kívül megrekedt társadalomról, amely képtelen szembenézni a mindennapos idegenségérzettel, s helyette a boldogság látszatát tartja fönn.

A július 11-én 20.30-tól kezdődő előadásra jegyek már kaphatók a jegypénztárban és online, ugyanakkor a fel nem használt jegyek és bérletek is érvényesíthetők. Bővebb tájékoztatásért keressék a színház jegypénztárát, amely a megszokott rend szerint tart nyitva.

Kapcsolódók

Kimaradt?