Ekkorra halasztották Celine Dion bukaresti koncertjét

A koronavírus-világjárvány miatt 2021. július 25-ére halasztották el Celine Dionnak a 2020. július 29-ére tervezett bukaresti koncertjét.

A már megvásárolt jegyek érvényesek lesznek a jövő évre halasztott eseményre, jelentette be a koncert romániai szervezője, az Emagic.

A szervezők szerint Celine Dion szerdán jelentette be, hogy 2021-ben fogja folytatni a "Courage" című turnéját, amelyet a pandémia miatt volt kénytelen megszakítani. „Nagyon reméltem, hogy még az idén visszatérhetek a színpadra, de semmi sem fontosabb, mint az egészségünk és a biztonságunk. A koronavírus okozta pandémia miatt az egész világ nehéz időkön ment keresztül, együttérzek mindenkivel... Vigyázzatok magatokra... hamarosan találkozunk!”' – üzente Celine Dion az Emagic közleménye szerint.

Dion 2021 tavaszán kezdi el újra európai koncertkörútját, amelynek keretében összesen 32 városban fog fellépni, köztük Bukarestben is, a Nemzeti Arénában. „

Sajnáljuk, hogy Celine Dion nem fog a tervezett időpontban Bukarestben koncertezni. A COVID-19 pandémia nem csupán a lakosság egészségére és az egészségügyre van negatív hatással, hanem a társadalomra és a gazdaságra is, a zeneipar pedig az egyik súlyosan érintett ágazat. (...) Biztosak vagyunk benne, hogy Celine Dion rajongói megértik a helyzetet' - jelentette ki Laura Coroianu, az Emagic igazgatója. A koncertre még vásárolhatók jegyek a celine.emagic.ro portálon, mutat még rá a romániai szervező.

Kapcsolódók

Kimaradt?