Ismét lehet könyvet kölcsönözni Nagyváradon

Szerdától kezdve az előírások betartásával ismét lehet könyveket kölcsönözni a Gheorghe Șincai Bihar Megyei Könyvtárból és annak kirendeltségeiből.

A könyvtár Rulikowszky (ma Armatei Române) utcai székhelyén és a nagyvásártéri (ma 1 Decembrie park) orvosi részlegén hétfőtől péntekig 8 és 19 óra között, a Dacia, Decebal és Cazaban utcai, valamint a félixfürdői kirendeltségeknél 9 és 17 óra között várják a látogatókat, tudatták ma a könyvtár Facebook-oldalán.A látogatóknak maszkot kell viselniük, és a kézfertőtlenítő valamint a fertőtlenítő szőnyeg használata kötelező. A belépésnél mérik a testhőmérsékletet, akinek ez magasabb 37,3 Celsius-foknál, az nem léphet be a könyvtárba.

A látogatóknak követniük kell a padlóra ragasztott jelzéseket, és be kell tartaniuk egymás között a másfél méteres távolságot. Azok, akik a kikölcsönzött könyveket viszik vissza, vagy újat kölcsönöznek, legtöbb 15 percet lehetnek a könyvtár termeiben. Az olvasótermet egyszerre legtöbb nyolc ember használhatja, nekik a könyvtáros jelöli ki a helyüket, egy ember legtöbb két órán át maradhat, majd fertőtlenítés következik.

Bővebb tájékoztatás a bibliobihor@yahoo.com és a prelungiri_somatii_bjb@yahoo.com e-mail-címeken, valamint a 0259/431-257-es telefonszámon (1-es belső hívószám) kérhető.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?