Fotópályázatot hirdet az internetre költöző Csíki Majális

Ebben az évben, alkalmazkodva a koronavírus-járvány okozta helyzethez, online szervezik meg Csíkszereda népszerű eseményét, a Csíki Majálist. A változatos szabadidős-, sport-, kulturális- és gasztro-programok mellett a kreativitásnak is helyet kívánnak biztosítani a szervezők.

„A koronavírus-járvány megjelenése több olyan helyzetet, illetve változást hozott az életünkbe, amellyel eddig még nem találkoztunk. Elmaradnak a személyes találkozásaink, az ünnepeink is más formában, szűkebb családi körben zajlanak. Viszont az otthonmaradás pozitív hatással is lehet életünkre, mivel jobban kihasználjuk kreativitásunkat, több időnk jut alkotásra is. Amennyiben úgy gondolja, kreativítása felerősödött és kézügyben van egy fotógép, vagy akár egy telefon, adjon teret alkotói készségének és örökítse meg az otthoni majális egy pillanatát” – áll a szervező Aktív Közéleti Egyesület felhívásában.

A fotókat az aktivkozelet@gmail.com e-mail címre várják május 9-10. között. A beküldött #csíkimajálisotthon pillanatokat feltöltik az Aktív Közélet Egyesület facebook oldalára. A pályázatra minden jelentkező legfeljebb két fotóval nevezhet be, és az alábbi témák közül választhat:

1. A legkreatívabb #csíkimajálisotthon piknikező család.
2. A legviccesebb #csikimajálisotthon pillanat.
3. A legmeghittebb #csíkimajálisotthon pillanat.
4. A legaktívabb #otthonicsíkimajálisoló.
5. A legcukibb #otthonicsíkimajálisoló.

A beérkezett fotókat háromtagú zsűri értékeli. A legtöbb lájkot begyűjtő fotó készítője 200 lejes, a legjobb pillanatokat megörökítő versenyzők témánként 100 lejes pénznyereményben részesülnek.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?