Nem mondják le az Untold fesztivált, de attól még lehet, hogy elmarad

Az Untold és a Neversea fesztiválra váltott jegyek és bérletek három egymást követő évben felhasználhatóak, jelentették be a szervezők.

Ebben a bizonytalan időszakban az egyetlen biztos dolog az, hogy a két fesztivált nem mondják le, olvasható a szervezők hétfői közleményében. A két fesztivál lesz ebben az évben a „remény és csoda”, amiben sokan hisznek, fogalmaztak. Az is biztos, folytatták, hogy rendkívüli időket élünk, és sajnos senki nem tudja megmondani, hogy meddig, utaltak arra, hogy komoly esély van arra, hogy a fesztiválokat mégsem tarthatják meg 2020-ban. A szervezők leszögezték, hogy a fesztiválokkal kapcsolatos döntéseknél mindig az emberek egészségét helyezik előtérbe, és betartják majd a hatóságok ajánlását.

Amennyiben az Untold és a Neversea mégis elmarad idén, a megvásárolt több tízezer bérletet és jegyet a következő kiadásokon (2020-ban, 2021-ben és 2022-ben) is fel lehet használni, áll a közleményben. Április 27-től, hétfőtől számítva tíz napig ingyenesen módosítani lehet a bérlet érvényességi idejét a check-in oldalon, vagy a www.untold.com és www.neversea.com oldalakon. A bérlet- és jegyvásárlás egyébként nem áll le, de ezentúl csak három évig felhasználható, „anytime” típusú belépőket árusítanak.

Jegyvásárlás előtt mindenesetre érdemes végigböngészni az Untold oldalán olvasható szabályzatot, amelyből kiderül, hogy amennyiben a fesztivál előre nem látható okok, többek között hatósági intézkedés miatt marad el, a belépők árát nem kötelesek visszafizetni a szervezők. Viszont bizonyos felárért elérhetővé teszik a visszaváltást az „anytime” típusú belépőkre is.

A Neversea fesztivált az eredeti tervek szerint július 2. és 5. között szervezik meg Konstancán, az Untoldot pedig július 30. és augusztus 2. között Kolozsváron. A kolozsvári Untold februárban jelentette be az első fellépőket 2020 nyarára.

Nemzetközi szinten egyébként egyre több nagy nyári zenei fesztivált fújnak le, derül ki a billboard.com folyamatosan frissülő összeállításából.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?