Életminőség-javító mozgás workshopot hirdet a Shoshin Színházi Egyesület

Március 16-19. között szervezi meg harmadik alkalommal a Miloš Kecman által vezetett Gurdjieff tánc és mozgás workshopot a kolozsvári Shoshin Színházi Egyesület, idén már az új otthonában, a ZIZ-ben (Párizs utca, 5-7., az egykori zsinagóga első emelete). Péntekig lehet jelentkezni, közölték.

Mint írják, G. I. Gurdjieff mozgássorozatai lehetővé teszik a figyelem és a tudatosság fejlesztését. A műhelymunka során a résztvevők precíz mozgás szekvenciákat sajátítanak el különböző zenék kíséretében, melyek fejlesztik a koordinációs képességet, illetve ritmusérzéket, folyamatos figyelmet és tudatosságot igényelve. A mozgássorozatok alapjául G. I. Gurdjieff Közép Ázsiában, Indiában, Tibetben, Keleten és Afrikában tett utazásai során tanulmányozott hagyományos táncok szolgálnak. A végeredmény pozitív hatással van a relaxációs és fókuszáló képességre – és általánosságban az életre, a következő területeken előidézett változások révén: javított testtudat, központosítás, figyelem és relaxáció közötti egyensúly, erőfeszítés és készenlét közötti egyensúly, illetve a belső tér és a külvilág tudatossága.Miloš Kecman 2012 óta tanítja a mozgásokat, tanfolyamok és hétvégi workshopok keretében, főleg Ljubljana, Zágráb és Belgrád városokban.

Jelentkezni március 13-ig, péntekig lehet, a következő címen: shoshin.mail@gmail.com, a jelentkezéshez egy rövid fényképes életrajz és motivációs levél mellékelése szükséges. A workshopon való részvételhez nem kötelező a színészi, táncos vagy más előadói végzettség.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?