Komplex: a kreatív fiatalok tábora Zsögödfürdőn

Július 23-áig lehet jelentkezni a Komplex előadóművészeti táborba, amely a színpad, a zene, a színház iránt érdeklődő fiatalok találkozási  helye. A tábort augusztus 3-a és 9-e között szervezi meg a PanArt Egyesület a Váróterem Projekttel közösen Zsögödfürdőn.

Az Erdély minden sarkából érkező tinédzsereknek és egyetemistáknak alkalmuk adódik kapcsolatokat teremteni, hasonló érdeklődésű fiatalokkal együttműködni, ugyanakkor művészet iránti fogékonyságukat fejleszteni. A program célja a színvonalas oktatás előadóművészeti ismeretek terén, és egy olyan platform kialakítása, mely az Erdély különböző pontjain élő fiatalokat hoz kapcsolatba egymással.

“A 2012 óta szervezett rendezvény ötlete a több, mint tíz éve zajló Erdélyi Gitártábor, illetve az Erdélyi Színháztábor összeolvadásából született. A két különálló  tábor bővítésének gondolata régóta foglalkoztatott bennünket. Célunk változatosabb programot, még bulisabb hangulatot nyújtani, a tábor színvonalát növelni. A Komplex táborba azokat a fiatalokat várjuk, akik aktívan érdeklődnek a gitár- és/vagy színházművészet iránt, akár ismerik az eddigi gitártáborok/színháztáborok hangulatát, akár nem” – áll a szervezők felhívásában.

Az Erdélyi Gitártábor és Színháztábor oktatói párhuzamosan, különálló csoport-foglalkozásokat vezetnek majd, így minden résztvevő ízlése és érdeklődése szerint döntheti el, hogy mit és kivel szeretne tanulni az egy hét alatt.

A Komplex programjában a specifikus workshopok (zene/gitár, színház) mellett a résztvevőknek alkalmuk nyílik koncerteken, előadásokon, közös kurzusokon résztvenni, színpad-technika, művészetelmélet- és menedzsmentről szóló beszélgetésekbe bekapcsolódni, és természetesen színpadra lépni.

A jelentkezési határidő 2013. júl. 23. További infók itt. 

Kapcsolódók

Kimaradt?