Új csillag született a Hírességek sétányán

Guillermo del Toro Oscar-díjas mexikói filmrendező, producer és forgatókönyvíró csillagot kapott kedden a hollywoodi Hírességek sétányán.

Az 54 éves rendezőé lett a 2669. csillag a turisták kedvelt célpontjának számító Hollywood Boulevard-on. A ceremónián Lana Del Rey énekes-dalszerző és J.J. Abrams filmrendező méltatták a kitüntetettet.A víz érintése című fantasy filmért tavaly a legjobb rendezőnek járó Oscar-díjjal kitüntetett Guillermo del Toro köszönőbeszédében kitért mexikói származására és arra bátorított minden bevándorlót, hogy mindig a lehetőségeket lássák az életben és ne az akadályokat - olvasható a variety.com filmes portálon.

„Higgyetek a bennetek élő történetekben és higgyetek abban, hogy mind képesek vagyunk változást hozni, hogy mindnyájunknak van mesélnivalója” - tette hozzá a filmes.

A Hollywood Boulevard Hírességek sétánya nevű szakaszán több mint ötven éve gyűlnek a szórakoztatóipar nagyságainak csillagai. A színházi, a filmes, a televíziós, a rádiós és a zenei világ hírességei közül évente mintegy kéttucatnyi újabb személy kap csillagot.

Kapcsolódók

Kimaradt?