Irán után Kelet-Közép Európában is turnézik az M Studio

Iráni fesztiválszereplése után Kolozsváron, Budapesten, Újvidéken és Temesváron mutatja be Lift - boys will be boys című előadását a sepsiszentgyörgyi M Studio.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával két turnét szervez áprilisban az M Studio, két erdélyi, egy magyaroszági és egy szerbiai helyszínen tartanak vendégjátékot. A társulat közleménye szerint április 10-14. között megvalósuló turné keretében Kolozsváron és Budapesten mutatkozik be a társulat. A nagysikerű Lift – boys will be boys című produkciót Kolozsváron április 11-én, csütörtökön 20 órától az Ecsetgyárban mutatják be. Ezt követően április 13-án, szombaton 19 órától Budapesten, a Bethlen Téri Színházban lesz látható az előadás.A Lift – boys will be boys című produkcióban Fehér Ferenc koreográfus rendhagyó térhasználattal él, a három szereplő, Deák Zoltán, Szekrényes László és Veres Nagy Attila mindössze kétszer két méteres térben játssza az előadást. A kis játéktér olyan sűrített struktúrát és erőteljes dinamikát eredményez, amely egy percig sem hagyja pihenni sem a színészt, sem a nézőt.

Április 22-26. között Újvidékre és Temesvárra látogat el a Lift – boys will be boys: az előadást Újvidéken április 23-án, kedden 19 órától mutatják be az Újvidéki Színházban, április 25-én, csütörtökön 19 órától pedig Temesváron, a Csiky Gergely Állami Magyar Színházban lépnek színpadra.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?