Meghirdette felnőtteknek szóló edukatív programját a kolozsvári színház

A kolozsvári színház Eszik vagy isszák? edukatív színházi különóra-sorozata ezúttal felnőtteknek induló csoportjába várja az érdeklődőket. A tavaszi időszakra kínált csomag a várható és váratlan, valamint a hiszékenység és nagyravágyás témákat járja körül, közölték a szervezők.

A felnőtt csomag két előadás − A velencei kalmár (március 22.) és az Úrhatnám polgár (április 12.) − köré szerveződik.A velencei kalmár című előadás kapcsán a várható-váratlan témapárossal dolgozik majd a csoport. Milyen hatással vannak ránk a váratlan események, és a várhatóak, ha nem éppen úgy alakulnak, mint terveztük? − ilyen és hasonló kérdések mentén játszanak és ismerkednek a résztvevők a március 19-én, kedden 18 órától tartandó felkészítőn, valamint március 28-án, szerdán 18 órától, a feldolgozó foglalkozáson.

Az Úrhatnám polgár kapcsán a hiszékenység és nagyravágyás témákkal fog dolgozni a csoport. A felkészítőre április 8-án, hétfőn 18 órától, a feldolgozóra pedig április 15-én, hétfőn 18 órától kerül sor.

A 90 perces felkészítő és feldolgozó foglalkozások helyszíne a színház próbaterme, csoportvezetők: Kasza Izabella pszichoterapeuta és Kocsis Tünde drámapedagógus.

Érdeklődni és jelentkezni a 0743-341781-es telefonszámon, vagy a tunde.kocsis@huntheater.ro címen lehet, március 15-éig.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?