Ezzel a dallal versenyez Románia az Eurovíziós Dalfesztiválon

Ester Peony énekesnő "On a Sunday” című dala fogja majd képviselni Romániát az idei Euróvíziós Dalfesztiválon.

A nemzetközi versenyre benevezett dalok válogatójának döntőjét vasárnap este tartották a bukaresti sportcsarnokban, és élőben közvetítette a közszolgálati televízió. A nyertesről egy öttagú zsűri és a közönségszavazatok döntöttek. A legnagyobb pontszámot, 65-öt Ester Peony énekesnő „On a Sunday” című dala kapta. Dobogós helyezést ért el „Army of Love” (Bella Santiago) és a „Dear Father” (Laura Bretan).

Az idei romániai válogatón a következő fellépők szálltak versenybe: Linda Teodosiu (Renegades című dalával), Olivier Kaye (Right now), Laura Bretan (Dear Father), Teodora Dinu (Skyscraper), Claudiu Mirea (We Are The Ones), Aldo Blaga (Your Journey), Ester Peony (On a Sunday), Letitia Moisescu & Sensibil Balkan (Daina), Bella Santiago (Army Of Love), Trooper (Destin), Dya & Lucian Colareza (Without You) és Mirela Vaida (Underground). 

Az idei Eurovíziós Dalfesztivált május 14. és 18. között rendezik meg Tel-Avivban, miután a tavalyi lisszaboni döntőt Netta Barzilai izraeli énekesnő nyerte Toy című dalával.

Kapcsolódók

Kimaradt?