Timo Maas először Kolozsváron

posterÚj rendezvénysorozat mutatkozik be Kolozsváron: a Pure Energy első meghívottja a világhírű Timo Maas, aki április 13-án lép fel a Kolozsvár Aréna földalatti parkolójában.

A dj kolozsvári látogatásának külön súlyt ad, hogy erre mindössze egy héttel az új Timo Maas-lemez, a LIFER megjelenése előtt kerül sor, így az új slágerek is felcsendülnek a régi, közismert dalok - mint például a First Day - mellett. Az új lemezen olyan sztárokkal dolgozott együtt a lemezlovas, mint Mikill Pane, Brian Molko (Placebo), James Lavelle (U.N.K.L.E.), Katie Cruel és sokan mások.

Timo Maas mellett az este során az ismert techno DJ, Horace Dan D. és a tehetséges Just D'Light is fellép, a látványról pedig VJ Nyx gondoskodik.

Az esemény az ország legnagyobb fesztiválja, a Félsziget (július 18-21., Kolozsvár – Gorbó völgye), illetve az ország legrégebbi elektronikus zenei fesztiválja, a Delahoya (június 14-15., Kolozsvár – Gorbó völgye) hivatalos promó partija is. Jegyek elővételben 30 RON-ért kaphatóak az Eventim jegyterjesztő hálózatában, illetve a kolozsvári Toulouse Caféban.

Kimaradt?