Trollkodó Félsziget-rajongók – hivatalos lett a kapcsolat

posterAz idén július 18-21. között Kolozsváron zajló Félsziget Fesztivál hivatalossá tette együttműködését a Peninsula Troll OFFICIAL Fan Clubbal, az ország egyetlen ilyen profilú rajongói klubjával.

A 2011-ben alakult rajongói klubnak külön helyszíne lesz a Félsizget 11. kiadásán, a Fan Zone. A félszigetezőkre egy sor esemény vár itt: a Troll Teraszon találkozhatnak és elbeszélgethetnek a fesztivál szervezőivel, különböző díjakat nyerhetnek, aláírásokat kaphatnak a fellépőktől, és persze jó zenét hallgathatnak.

A rajongói klub a tehetséges fiatalok népszerűsítésére is gondolt, így minden nap egy fiatal DJ fog mixelni azoknak, akik ezt a helyszínt választják.

A Fan Zone-ban tartózkodó félszigetezők közül néhány szerencsés bekukkanthat a színpadok backstage-ébe, vagy részt vehet kedvenc előadója sajtótájékoztatóján.

„A Fan Zone ötletét a rajongók kezdeményezték, és a programot is teljes egészében ők maguk állították össze, de természetesen mindenben számíthatnak a segítségünkre. Ki más tudná jobban, hogy mit szeretnének az ország legangyobb fesztiváljának rajongói, ha nem a fan clubba szerveződött rajongók?" – nyilatkozta Balázsi-Pál Előd, a Félsziget kommunikációs igazgatója.

,,Only One Love - Félsziget''

A Félsziget Fesztiválra július 18-21. között kerül sor Kolozsváron, a Gorbó völgyében. A fesztivál első bejelentett előadói: Kaiser Chiefs (július 18.), Ska-P (július 20.), The Sweet Life Society (július 19.) és Utah Jazz (július 18.).

Kimaradt?